Do kmenů

Do kmenů

Anotace: ...

Vyryla si naše jména
tak trochu jemnou kurzívou
do tlustého kmene
borovice.
U níž jsme se váleli
a smáli se
našim fotkám z dětství
a
stavili mechový chaloupky
pitomý.

Vyryla si naše jména
tak směšně tiskace
do nízkého smrku.
Kolem kterého
na procházky jsme chodili
a
rukou v ruce
kreslili do mraků
naše plány
zbytečný.

Vyryla si naše jména
rezavým klíčem
do starého modřínu.
Prý,
aby nám lidi nešlapali po štěstí.

Škoda,
že nedávno si poznala

lýkožrouta.
Autor chroust17, 23.01.2009
Přečteno 322x
Tipy 21
Poslední tipující: Koskenkorva, Tanzania, ziriant, batůžek na motorku, kikis, Lilly Lightová, Kapka, dream in emptiness, Churry, Kristine Clary-Aldringen, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ještě že Lýkožrot nesežral vyryté velké ST co posílám na Tvůj rub.

18.06.2009 10:12:00 | Tanzania

Jsi fantastickej... "o)

23.01.2009 16:05:00 | Churry

Nápadité!

23.01.2009 11:32:00 | Helena Sládková

škoda

23.01.2009 10:54:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí