Modré závěsy

Modré závěsy

Anotace: ..............

Za modrými závěsy
sedí na posteli
nahá dívka

malíř jí tiše sleduje
jako kdyby tam nebyl
očima umělce
pilného čtenáře duše

ví o ní hodně
když spolu si povídají
u dobrého vína
v posteli dovádějí

ale jsou věci
které jsou pro něho skryté
tajemné komnaty duše

neříká jí nic
když maluje

své vnady mu ukazuje
Matku života
Venuši
Múzu
představuje
na této malé planeťe

když se jí zeptá

proč se neusmívá?
jen smutně na něj pohlédne.
Autor Vlk v rouše, 23.01.2009
Přečteno 340x
Tipy 41
Poslední tipující: Zuzik1991, Holis, Egretta, Romana Šamanka Ladyloba, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Meriel, okapovaroura, boruvka175, Kapka, kikis, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

myslím si...
...že nehledí smutně
...že není prostě nutné
...aby neúsměv znamenal
...aby úsměv neznamenal
...aby pohádkou došlo k omylu
...že její oči plují na Nilu
: )
BOT: TMY - tak to je strach

24.01.2009 21:34:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

myslím si, že tak nějak ani nepotřebuje komentář...

23.01.2009 21:44:00 | boruvka175

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí