Nejlepší přítel

Nejlepší přítel

Anotace: Věnováno Adélce a Bobince, těm, které poznaly a prožily opravdový zázrak - přátelství. Jediné co nám nic a nikdo nezcizí - láska a naše myšlenky...

Nejlepší přítel člověka,
ta slova Ty jsi naplnila,
už na ni doma nečeká
kulička láskou rozechvělá
a přece v srdci dál Tě má,
slepuje střípky krásných chvil,
na Tvoje oči vzpomíná,
paprsky z hvězd Bůh do nich vlil.
Tvé oči jí byly světlem v tmách,
přístavem klidu a naděje.
Odešla tam, kde není bolest a strach,
cit v srdci nikdy netaje.

Nejlepší přítel němé tváře,
ta která láskou stále plane,
vzpomíná - v očích krásná záře,
květ v srdci co nikdy nepovadne.
Vznáší se bělostná pěříčka,
letí až ke hvězdám,
doletí do Tvého srdíčka
tichounké ráda Tě mám.
Autor Akrij8, 23.01.2009
Přečteno 773x
Tipy 9
Poslední tipující: Ariella13, Holis, Lilly Lightová, Simísek, Bíša, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já už nevím, co na to říkat, jsi tak hodný a laskavý...

25.01.2009 20:40:00 | Ariella13

ST! Za tu lásku...

23.01.2009 20:06:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí