Dopis příteli

Dopis příteli

Anotace: Ve škole řekli piš,a tak jsem psala...

Milý příteli,
opět Ti píši a věřím, že mě vyslechneš. Jsi má jediná opora v tomto chaotickém světě.
Je zase jeden obyčejný den, já sedím ve škole a píši tento dopis. Bílá stránka se sama vybízí k tomu, popsat ji svými myšlenkami a obavami.
Zbavit se strachu a otázek a vypsat je ve slovech, do řádků ,obyčejnou propiskou. Ale co teď?
Co s popsaným listem? S tolika prázdnými slovy? Děsí mě pohled na ně, bojím se, že se zvednou a objeví se zpátky v mé hlavě a nedají mi spát.
A Ty, ten kterého potřebuji a na kterého spoléhám, Ty se neptáš, necítíš opovržení ani soucit, necítíš radost ani lítost, nenávist ani lásku, nechválíš mě ani mě nelituješ. Jen posloucháš a já píši…. Jsi má největší radost i strach. Jsi jediný, komu smím všechno říct. Jsi tu pro mě, když Tě potřebuji……. Ale nemůžeš mě ovlivnit,nemáš nade mnou žádnou moc.
Jsi jen papír…

Přesto Ti děkuji
Autor Kristýnka15, 25.01.2009
Přečteno 1259x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Haniéčka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně upřímné...*:)

19.02.2010 20:57:00 | PIPSQUEAK

Hezky napsané, papír snese všechno.. ST!

12.04.2009 11:28:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí