Večery zpodzima

Večery zpodzima

Anotace: divné, co?

Mám rád večery zpodzima
kdy slunce zatíná
. . . . . . . . své spáry do obzoru,
kdy rudá vládne.
Upřu své zraky rudou na gondolu
. . . . . . . . . . . . . . . . a prokleju svět!

Labutě křičí o tvé kráse
a mě to ničí!
. . . . Slunce na obzoru kolébá se
a nechce se mu dolů...
. . . . . . . . Krutý svět!
Děravý a nuzný, už na pohled!

Chci utéct, usnout, umřít...
. . . . . . . . . . . . Milovat.
Opravdu milovat
. . . . . . . . a ne si to jen přát!

A když mohu, nesmím zas.
. . . . . . . . . . . . Chci nový svět, svět bez příkras
a bez mrazení falše,
. . . . . . . . chci narodit se jinde zas!
Autor Bůchví..., 25.01.2009
Přečteno 294x
Tipy 18
Poslední tipující: Flamy, Holis, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, okapovaroura, Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva, Giginka, Alasea, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...chci narodit se do obrazu malíře Mikoláše Alše ;)

26.01.2009 23:29:00 | blue

jéééééé
to je hézký:-)

26.01.2009 07:50:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

...křičící labutě? Co se muselo stát...GHF - grand hrozí foiníkům

25.01.2009 21:36:00 | Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva

některá přání, i přes veškerou snahu, zůstanou nevyplněna... a milovat se navíc učíme celý život...

25.01.2009 20:21:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí