Procházka....

Procházka....

Anotace: .....h´.....

Tehdy udělal tři prázdné kroky
jeden doprava
druhý zpět
ale až třetím
se dostal tam kam chtěl

Když se tam objevil
vykročil doprava
poté zpátky
a třetím krokem
se přenesl na začátek

Zamyslel se
chvilku sledoval
kapky krve v malých prachových kráterech
a rezignovaně vykročil
prvním krokem doprava
a já jsem vykročil rovně
on pokračoval zpět
a oni všichni nenápadně doleva
ona skočila nebývale daleko neurčitým směrem

On byl najednou zmaten
stál tam kde předtím
ale krátery byly pryč
a prach nahradil písek

krev zůstala

pak si všiml
všichni stáli za ním
tak udělal krok doprava
a nebyl za ním nikdo
udělal krok zpět
shrnul svět
do tří vět
a všichni
zmateně udělali krok každý jinam
ale nikdo doleva
on se usmál
krev zmizela
vyhrál
...
Autor FialovýKrálíček, 25.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: WhiteSkull, kikis, fransoay, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkněě:)

21.02.2009 16:59:00 | fransoay

nějaxem se v těch úkrocích a výkrocích ztratil:)

25.01.2009 22:45:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí