Virtuální realita

Virtuální realita

Anotace: Reálný příklad toho, když se člověk nechá pohltit svým chtíčem a lenivostí.

Bdím, či sním?
Jak krásný svět,
kde mám vše hned.
Kolik chci vzít si smím.

Ber si jídla, tlustý bravku,
Tesco, Billa, Hypernova!
Břicho plním zas a znova,
chřtán si žádá další dávku.

Břicho bohem je ti rázem,
káže klanět libidu.
Chlapče zlatý, buď v klidu,
jen si dopřej, nebuď blázen!

Virtuální realita,
není jen snem PC makerů,
realitu taky překruť,
rozkoš, ta tě zdáli vítá.

Práci budu zdáli mávat.
Ta tě hned neuspokojí.
Já se nechci kydat v hnoji,
budu raděj verše skládat.

Co když život více žádá?
Nejen jídlo, sex a spánek!
Vždyť to je jen vzdušný zámek.
Jho druhého na svá záda???
Autor Reno, 26.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrovna dneska na mě Tvá báseň velice zapůsobila, klidně druhému s jeho břemenem pomůžu, ale ať se Proboha víc snaží sám.

26.01.2009 14:04:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí