Pojeďte semnou!!

Pojeďte semnou!!

Anotace: pro moje dvě kamarádky, prosííím pojeďte semnouuu no jo ja vim nic jineho vam nezbyva:-D

daleký výlet
na něj se těším,
čekám už řadu let,
teď praštím se vším.

pojeďte semnou,
snažně vás prosím,
čerti mě vemou,
někde se ztratím!

moc bych tam chtěla
zažít chvílé krásné,
s vámi bych jela,
pač vy ste jasné!

S vámi se neztratím
čerti mě nechaj být,
tak jenom prozatím,
chci iluzi mít.

pojeďte semnou,
já chci se podělit
o chvíli krásnou,
moci s ním chvíli být.

není to trouba
to si jen myslíte
to bude doba
až ho zas spatříte!

pojeďte semnou,
já chci vás seznámit
on je mou touhou
on zná mne omámit...
Autor angelicek, 26.01.2009
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad se Ti tvé přání splní ;-)

31.01.2009 00:31:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí