Život protikladů

Život protikladů

Anotace: to je moje...budu se těšit na komenty sem zvědavá kdo z vás pozná co je pro mne důležité...

Procházím-li,tímto světem,jsem
Ztracená a uvězněná,
Procházím-li mým světem,jsem
Svá a svobodná…

Jsem-li s spolužáky,jsem
Někdo jiný,
Jsem-li s rodinou a přáteli,jsem
To pouze já,a nikdo jiný…

Vejdu-li do pokoje plným lidí,jsem
Ohromená,ale předstírám,
Vejdu-li do pokoje kde nikdo není,jsem
Šťastná a už nepředstírám.
Jen žiji,protože v tom pokoji
Mám všechny své sny…
Tam je fantazie,kterou
Nikdo jiný nezná…
Autor bettuš, 27.01.2009
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: Kyška, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rodina a přátelé, s nimi je ti vesele, a nejen tobě.

27.01.2009 18:53:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí