Silnější nepřítel

Silnější nepřítel

Anotace: Další nespisovná

Rdousí mě,
svírá
ve dne v noci,
už mě má opět ve své moci.

Kam vstoupím,
kam lehnu,
stále se mnou dlí,
vůbec to není nikdo tajemný.

Vytasím zbraně,
do útoku jdu,
nakonec ale
přeci podlehnu.

Vyhrál jsi zas jednou,
máš co jsi chtěl.
Podcenil jsem tě
a teď jsem nahranej.

Horký čaj, citron a paralen
byli jen slabí obránci
na tenhle kašel zabere
jen vykašlat se na práci.
Autor Teop, 27.01.2009
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí