I.

I.

Anotace: Sonet

Přítelkyně má jediná, nejdražší,
odpusťte mi má hloupá slova.
Odpusťte mé suché bezverší,
kterým jsem Vás zahrnoval znova a znova.
Nevím, snad vnuknul mi to ďábel,
snad jeho okřídlený druh
Opravdu nevím, kdybych tak věděl.
Prosím naposledy věnujte mi sluch
Zformulovat všechna slova co chci říci Vám
a přitom nevynechat ani jedno jediné.
Nyní stojím před Vámi němý a sám.
Kdo je vinen? Já? Vy? Ne, Vy ne.
Tiše šeptám omluvu, klopím zrak
Skončilo to jak skončilo. Nechme to tak.
Autor Edmond Kadad, 27.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí