the hope

the hope

mamjednovelkytajemstvi

.

/je tu spoustu slov/
/zkusim to spravne formulovat/
/citim absolutni stesti a blizkost, ale zaroven chlad a nekonecnou vzdalenost/

tohle neni zavod
/zadna fucking chance/
tisknu se k cemukoliv
a podle vsech
ke komukoliv.

ale vsechno
co je ve mne
vim jen ja

/kdyz vsichni spej, ja bych se smala
kdyz se smejou
jen prihlizim a predstavuju si
jaky by to bylo
kdybych v minulosti
neco udelala trochu jinak/

nejistym tempem se dostavam do slova "just"
scitam svy chyby a tajemstvi
/je zvlastni, ze to skoro nerozeznavam/

jediny, co mi vzdycky slo
byli odchody.

tohle je muj escape

/moje opona se zatahuje
a nikdo netleska/

jen moje tma
a tvoje ticho

.

.

pro me je laska vsim. je uplne nejvys. myslim, ze ji kazdej v sobe ma. laska je vsechno co potrebuju. laska je vsechno. a ja uz chapu, proc laska tolik nenavidi.

**

.
cekam na opacny strane

/ěčřžýáíčžýáýžřžářžřáužýážýá/
Autor embryo v hlave, 27.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Romana Šamanka Ladyloba, Levandule, Andělskými perutěmi chráněna, Elča, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Parádní báseň! Doufám, že znáš i enter... ;-)

28.01.2009 12:57:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí