Gazela mezi bytím a nebytím

Gazela mezi bytím a nebytím

Anotace: *

Dejte mi volnost
Dejte mi ráj
Ať jsem gazela noci
Co na krku má
Náhrdelník démantový
A perfektně ladí s dýmem Kuby

Lady mezi skleničkami brandy
Má nemravně rudou rtěnku

Ztratí se
Jak se objevila
Pěkně po anglicku
V plášti některého z pánů

Nadechne se vzduchu
Toho, co jej potkáte jen na tu chvíli
Mezi půlnocí a ránem
Když továrny spí
A všechny taxíky jsou rázem černé

Činely zase jednou ukončily
Tu trpkou noční show.
Autor teranosaur, 27.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, Jana M., 6thSun, enigman, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí