Promiň

Promiň

Anotace: Nikdo nejsme bez chyby

Ulicí posetou padajícím listím
brodím se samoten
hledám co dávno ztratil jsem
já člověk nevděčný
jen vzpomínky na místa známá
na vůni těla
na ruce hebké v srdci zůstanou

Rád vstoupil bych do děje,
jenž si v obrazech promítám
pořád dokola
jak blázen si připadám
co o lásku prosí a srdce má kamenné

Vím, zradil jsem
a teď za to trpím
duše má krvácí
prosí o odpuštění...
Autor koelell, 28.01.2009
Přečteno 335x
Tipy 5
Poslední tipující: démon zatracení, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a kdo si myslí, že je, tak má chyb nejvíc...
...jinak pěkná báseň:D

03.02.2009 07:39:00 | démon zatracení

...ano,nikdo nejsme bez chyby...

28.01.2009 09:31:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí