Nicota

Nicota

Anotace: Zánik světa

Nicota

Procházím pustou krajinou,
Nikde žádná zeleň.
Ani živá bytost,jen jedno tady je,
NIC

Procházím pustou krajinou,
Mám žízeň.
Nikde nic nevidím,
Všechny řeky vyschli.

Nevím,kde jsem.
Nevím,jak jsem se sem dostala.
Nevím kdy je to teď.
Nevím,co se děje.

Jen jedním si jsem jistá
Je tady,ať už jsem kdekoliv,
NIC…
Autor bettuš, 28.01.2009
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: punkousek1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí