Venováno mé sestře

Venováno mé sestře

Anotace: ... holka, holka, ty to vedeš

Zbláznila ses holka zlatá
blázen ten
kdo takhle chvátá
jen

Jak jen můžeš takhle věřit
bež měření rovnou řešit
nestarat se
žít svým dneškem
co pak dělat
s tím outěžkem
na koloušky musíš jinak
jít

Ptám se
můžu-li být smělá
jak jen můžeš přestat
býti bdělá
dnes

Pozdě potom bycha honit
slzy nad svým břichem ronit
nezapomeň
vždyť tvůj věk
nečeká už žádný spěch
babičkou bys měla být
s vnoučaty si v klidu žít
jen

Ty si zatím honíš tričko
věk ten neošálíš kličkou
na důchod se chystej v klidu
neblázni
Autor mamina, 28.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 22
Poslední tipující: Churry, Rolnička, BArBArKO, NikitaNikaT., Holis, páááááááá, Levandule, Severka, jedam, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá a myšlenková...

02.02.2009 18:27:00 | NikitaNikaT.

sestra patrně dost přibrala...
nebo přebrala???
:-)

30.01.2009 18:30:00 | recht

že by opožděná puberta? :-)

29.01.2009 11:46:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí