Létající kůň

Létající kůň

Kůň se vznáší nad oblaky
schlíží na ten bídný svět
z tech výšin přecházejí mu zraky
v tom přeskočil z mračen hrad

Beží dále i když cíle nezná
vznáší se vysoko nad oblaky
Ten kůň poselství své předá
až dokluše do dálky
Autor Jan Václav Znojemský, 30.01.2009
Přečteno 447x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Maura, kikis, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí