Proč?

Proč?

Anotace: Jedna z mejch prvních básniček... :)

Proč nemohu normálně žít?
Proč musím o všem jen snít?
Proč se mi vše hroutí pod rukama?
Proč jsem pořád tak sama?
Proč vše pěkné skončí?
Proč není má bolest menší?
Proč tady vlastně jsem?
Proč chci pryč,proč chci ven?
Autor MaLej_bLáznivEj_aNdíLeK, 31.01.2009
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí