Pro co žít?

Pro co žít?

Anotace: Taková na zamyšlení...

Pro co žít?
pro další šedý ráno, co zazvoní ti budík
pro horký čaj
pro výuku, pro práci
pro další den s lidmi, kteří tě už znaj
pro život
pro slávu
pro bolest
pro další promarněnej večer, co bezvládně ležíš u nedopitýho piva
pro lásku
pro krásné chvíle s milovanou osobou
pro pudy, co nám život dal
pro samotu, když bych Tě nepoznal
pro beztvárnost a pomíjivost
pro pocit vítězství
pro lidskou blbost
pro něčí neštěstí
pro rodinu, která drží při sobě
pro peřinu, co mě schová
pro polštář, co voní po Tobě
pro chvíle, kdy nepotřebuješ slova
pro prachy, co ničí charakter
pro slušnost chovat se fair
pro miliony blbostí, co zvednou ti náladu
pro smutek, kdy nemáš komu říct, co na srdci máš
pro bezmoc, kdy nedokážeš povědět svůj strach
pro zkurvenou minutu, hodinu i den
pro právo na přežití
pro náhodu, pro štěstí
pro pobavení okolí
prostě pro cokoliv

Pro co žít?
pro pocit, že miluju tě
pro chvíle s tebou, na které budu vzpomínat
pro život, který se časem posune
pro pohlazení, když budu vedle Tebe usínat
pro pocit, že mám Tě rád
co bude dál?…nevím

…snad…
…budu s klidem umírat
Autor Hmota, 31.01.2009
Přečteno 269x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Radek.oslov.Šafárik, jedam, xkacerka, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Heavy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kazdy clovek by to mal ohalit po svojom,a nikto nepozna univerzalny navod..aspom tak sa hovori...vlastne nikdy nevieme,ako som sa uz raz dnes zamyslela,
kazdy vie preco zit nechce,ale preco teda zijeme?
to je otazka...xD

05.03.2009 19:25:00 | Terulienka

pro co žít,
ten živoz probudit
JÍT

04.03.2009 18:09:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí