. . . SAMOTO . . .

. . . SAMOTO . . .

Anotace: - Bludné proudy -

Sbírka: Bludné proudy

o

Samoto
chovaných smutků
v ošatce dnů
věrná souputnice stáří

Sychravá objetí
mrtvého domu
odkud slýchávat bylo tóny Novosvětské
i Malou noční hudbu
štěbetání dětí
štěkot trikolorní kolie
vše zalito vůněmi rozkvetlých jabloní
a potom i jejích plodů
bloudím svou pamětí
a naslouchám kostelním zvonům
po nedělní mši

Samoto chovaných smutků
zůstáváme tu už jenom my dva spolu
má věrná přítelkyně . . .

o
Autor Těšínský, 01.02.2009
Přečteno 327x
Tipy 8
Poslední tipující: okapovaroura, MalaIzis, Markéta Hl., Doradan, Mbonita, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oslovilo..
dík

01.02.2009 13:15:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí