KDO

KDO

Anotace: .. kdo dokáže odpovědět..

a všechno může být každým okamžikem tak osamělé
nesmyslné snění nebo vytrhaná písmenka ze slov
mohou změnit cokoliv hezkého
rozdrtit dnešní hvězdný večer prázdnými dlaněmi
anebo rozštípnout své čelo o betonovou zeď
udělám cokoliv jednoduchého,co mně vysvobodí
z tohohle času,který mně nutí přemýšlet

láska by mi mohla pomoci najít mé jméno
jakýkoliv pocit je dnes dobrým pocitem

a všechno může být každým okamžikem tak jiné
odlišné od svého původního smyslu existence
je těžké tady jen tak se utěšovat a hledat sám sebe
když mám tušení,že stále zůstávám tím špatným klukem
udělám cokoliv abych se mohl někdy podívat do zrcadla
a promluvit s náznakem úsměvu do svého odrazu

je těžké tady jen sedět a chtít ovládnout aspoň sám sebe
a přitom ty jsi uvnitř tak nádherná,nemůžu tě zničit
udělám cokoliv,abych dokázal odpovědět aspoň tobě
na otázku " kdo vlastně jsem a proč " ... kdo .
Autor fiXXXer, 01.02.2009
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: páááááááá, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*

18.08.2009 13:23:00 | páááááááá

Dílko je působivé, čtivé a moc myšlenkové. Pro mne s nádechem smutku, snad zklamání, bo nedosažitelné touhy... Víš, odpovědět, je hodně těžké. Je tisíc otázek, s několika otazníky... tak moc chceme znát odpověď... občas hledáme na šptných místech...odpověď ukrýváme v sobě.

Vítej zpět, po opravdu dlouhé době.

02.02.2009 21:35:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí