Očista

Očista

Anotace: ... musí být ...

kapičkami rosy smyl špínu zašlých dnů
zahleděn do vzpomínek nechal vzduchem plout
několik rozvířených myšlenek ...

první ... ranní probuzení a tlukot Tvého srdce
dlouho se tak nezaposlouchal, uslyšel pravidelné,
sebejisté buchy, buch ... rytmizace dokonalá,
svými slovy promlouvá, však nerozuměl,
není čtenářem lidských snů

druhá ... noční nekonečná milování a vzdechy ze Tvých rtů
tělo napnuté, napružený luk, vlasy tětivou a šíp probodnutý skrze jejich těla
smyslů zbavený křičí do tmy své pocity a prosí o nekonečnost těchto okamžiků
objetí a naslouchání po milování, nestřežené okamžiky po splynutí

třetí ... rty a vzdušnost polibků, víčka co se přivírají, jako důkaz důvěry a odkázanosti, chuť jahod když spolu splývají v mezi prostoru běžného dění, jedinečnost okamžiků, které se neslyšně zaznamenávají v našich podvědomích

Je tam všechno a mnohem víc, spousty nádherných vzpomínek, z kterých se dá žít...

kapičkami rosy smyl špínu zašlých dnů
zahleděn do vzpomínek nechal vzduchem plout
několik rozvířených myšlenek ...
Autor vapiti, 02.02.2009
Přečteno 330x
Tipy 29
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., carodejka, Chancer, Holis, jedam, floreciente, 6thSun, Kyška, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezke.

04.02.2009 16:17:00 | carodejka

No vidíš, jak ses poslední dobou rozepsal ;-)
Právě před chvílí jsem vykonal řádnou očistu ve vaně, trefil ses mi do noty!

03.02.2009 19:27:00 | Chancer

Ta báseň je stejně něžná jako ty...

02.02.2009 10:04:00 | Lucie Teru

Krásné.......moc mi chybíte.......oba

02.02.2009 07:19:00 | Lucie Teru

Jsme tak neuvěřitelně stejní ...
až mě to děsí....
moc Ti rozumím....
svítání zkracuje stín...
nádech a výdech....
sametové pohlazení
rozeber kuličky... ten dárek od malin
....souhra vzpomínek z kterých se dá žít....
zažili jsme to..
vím že víš a přesto říkám...
největší boháč....neměl nikdy víc...

02.02.2009 01:19:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí