NEZNÁMÉMU BOHU

NEZNÁMÉMU BOHU

Anotace: meditace

Propusť svou minulost
zanech svá přání
Dopřej odpočinek naději
Oddej se přítomnosti -
dechu, rytmu kroků
Zvolna sestupuješ hlouběji

Tma nebezpečná jako šelma
a konejšivá – důvěrně ji znáš
Zapomínám že i ve mně sídlí
Já nikdy nechci vídat
její odvrácenou tvář

Přichází tedy bez pozvání
Hladina temná
Srpek měsíce…
Na vlastní ruce nevidím už ani
Kdo já jsem
Kde Tvé je milování

Nikoho neznám
sebe nepoznávám
Nečekám nic a přece -
je to teď a tady
Já s důvěrou
Tvůj příchod očekávám
Autor Markéta Hl., 02.02.2009
Přečteno 277x
Tipy 14
Poslední tipující: sýc, Holis, hezule, její alter ego, Dao de, enigman, Kubino 2, WAYWARD, Mbonita, BArBArKO, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi čím dál lepší*

02.02.2009 14:49:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí