opora...?

opora...?

Anotace: někdy je to prostě všechno strašně složitý...

Jsem v myšlenkách s Tebou,
připraven pomoct, když ruce zebou,
na každém kroku....
......po Tvém boku.

Nechci Tě táhnout ke dnu,
za Tebe kotvu zvednu,
aby ses houpala na vlnkách,
na moři...
a už neznala bolest, neznala
příkoří...

Abys zažila lásku a štěstí
při svitu svíc...
To bych Ti přál.
Co můžu víc...?

Co můžu udělat víc?

2.2.2009
Autor miroslaF, 02.02.2009
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, maliska, sondulacek, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravda život je složitej
ale někdy tomu pomáháme ...sami

02.02.2009 15:25:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí