Noční Motýl

Noční Motýl

Anotace: Po obloze létá a roztahuje křidélka. Ač sinonimum snu zlého přec nejkrásnější noci tvor.

Noční motýl

Sedíš na břehu řeky
ona tě zná
Sedni radši na kus deky.
Souhlasím s tvým snem
ale...
Nemáš prosím cigaretu?
Stavím si kosmickou loď
na mezihvězdnou cestu
nebo... si to pletu?
a.. můžu si už sundat
tu přiblblou vestu?

Heh jo a prej sem blázen.

Ale.. to je jedno
však jindy
v jiný den
v jiný čas
sešel jsi s cesty
zas

Narodí se děťátko
kdo bude ten co
zle zařízne telátko
Slyším zvuky z podivného
zákoutí...
moje holka bydlí v kapradí?
Nevěřím švábům
co osedlávaj potkany
nikdo dvojníka nevidí?
potok krve
stéká do vany

Heh jo a prej sem blázen.

Ale.. to je jedno
však jindy
v jiný den
v jiný čas
sešel jsi s cesty
zas

Překrásná duha, vidíš?
Celá s plastu!
Tak proč mne šidíš?
Noční motýl po obloze
létá...
Můžu se od tebe napít?
Pst.. Bílé bytosti
mne za tmy svlékají
musíš je zabít!
A co že o mne
ti všichni lidé říkají?

Heh jo aha že sem blázen.

Ale.. to je jedno
však jindy
v jiný den
v jiný čas
sešel jsi s cesty
zas
Autor Arthur Bimbaud, 02.02.2009
Přečteno 575x
Tipy 11
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zamilovaná do nezamilované doby, Holis, Bíša, Ještě dítě, Kubino 2, sondulacek, démon zatracení
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=0JdaJflfu9I

17.03.2010 17:03:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

okouzlujici, moc krasne napsane...

27.02.2009 21:31:00 | strašidýlko-střapatý

óóó jsem tak ráda,že tady máš zrovna tuhle báseň...Mám jí strašně ráda,ale to ti nemusim vykládat co?Ty to myslím víš :) skvělé,skvělé,skělé a okouslující...

27.02.2009 18:09:00 | Evžen Evžének

Jsi blázen, ale skvělý blázen, víš? :) A děkuji za odcenění.

02.02.2009 19:42:00 | Ještě dítě

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí