Hypochondrova píseň

Hypochondrova píseň

Anotace: inspiraci sem našla v zrcadle a u Linkin Park - moje lásečky. jinak sem to pojala lehce černohumorově, mam totiž pocit, že fakt umřu bolestí...

when my time comes
forget the wrong that i've done
help me leave behind some
reasons to be missed
don't resent me
and when you're feeling empty
keep me in your memory....

Bolesti hlavy
mě mučí.
Umřu hlady,
v žaludku mi kručí.
Nemůžu jíst,
ni spát,
ni pít,
s těží obracím list,
přestaň se ptát,
nemůžu žít!
bzy odejdu
srdce už nebuší,
už tu s vámi nebudu,
vypustím v bolestech duši.
Autor angelicek, 02.02.2009
Přečteno 326x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí