Sladké rty

Sladké rty

Anotace: Jsou mezi námi;o)

Zůstane jen obraz ze stínů.
V hlavě tančí zbytek po vínu.
Zakletá je krása v menhiru.
Sladké rty hříchu
Pro nadutou pýchu.

V záblesku světla ve víru.
Sladké rty krvechtivých upírů.
Pro svou oběť svádí hru.
Kousnou jí do šíje
Je mrtvá nežije.

Mají sladké rty.
A co ty,a co ty?
Máš taky sladké rty?

Probudíš-li je v rakvi spící.
Prokousnou ti krk pod lící.
Napíší ti jejich vlastní snář.
Tak si to u nich nepokaž.

Dostanou se do snů smrtelníků.
Nestačí mít jenom dýku.
Procházejí stěnou,dveřmi.
Noc je jasná přijdou věř mi.

Krásná dívka ruce zvedá.
Je to upír koho hledá?
Sladké rty a tichý let.
Ochrání tě amulet.

Mají sladké rty
A co ty ,a co ty?
Máš jako já sladké rty?

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 04.10.2005
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vždycky jsem si přála potkat upíra a díky tvé básni snům jsem zase blíž...

04.10.2005 09:24:00 | Erybeth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí