Tam uvnitř

Tam uvnitř

Anotace: *.*.*.*

V teploučkých peřinách,
v plyšovém objetí,
i když jsme dospělí
hrajem si na děti.

Co myšlenka,to světelný rok
nemůžu zpomalit,
stejně jistý mám krok.
I po všech těch pádech.

Jen zamířit a vystřelit
na svůj vysněný cíl,
minulé rány zacelit
a dalším vyjít vstříc.

Lihový opar,
co strhává tě zpět,
dalšího panáka,
ještě chvíli posedět.
S nicotnými kumpány.

V drogovém rauši
milovat se a tančit,
třetího jointa ubalit,
po zbytek večera
v humusu jančit.

K ránu zas
v teploučkých peřinách
plyšáček nesmělý,
i když jsme dětmi,
chceme být dospělí.
Autor Zirka, 02.02.2009
Přečteno 335x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Gabrielle, Sladkalu, zíťa 2, susana načeva, ninive9, Pastička, Kyška, Psavec, sondulacek, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:). Tuhle zboznuju

26.12.2013 16:59:02 | Plato

Nač spěchat.

02.02.2009 21:57:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí