Rudou růži z pouti

Rudou růži z pouti

Anotace: ...

Rudou růži z pouti -
- tetování na hrudi
. . . . . . . . odkryje roztrhaný déšť.
Chci ho ochutnat
. . . . . . . . a na své hrudi nést...

Chci nehtama rozrýt ti košili,
zabořit jazyk do tvé kůže;
vezmu tě k sobě. Aspoň na chvíli
bude má tvoje z pouti růže...

Toulání s měsícem -
. . . . . . . . - pouťová atrakce
za zlatku sladkostí tisíce...
A jedna růže.
. . . . . . . . Možná rum v placatce
vykoupí kolotočářův úsměv...
Ne však můj
. . . . . . . . když růži skryješ před deštěm...

Proč prší?
Autor Bůchví..., 02.02.2009
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: BArBArKO, malá čarodejnice wiggová netopýrková, klara07, M.V.Jung., Alasea, Flamy, Maro Deives, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěrečná otázka nutí přemýšlet nad celým obsahem, který je vkusně abstraktní. Chválím.

04.02.2009 08:59:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí