rodeo...

rodeo...

Anotace: pohledem někoho jiného...

Kdo to zas na mě leze
a hele!
dokonce se třese…

ještě že nemáš ostruhy
to bych ti dal
do země zadupal…

máš štěstí hochu
pevně se drž
trochu tě protřepu
a chvíli povozim…

ze hřbetu tě setřesu
až povolíš panáčku
snad dopadneš do dřepu
a ne na hlavičku…

myslíš si že mě zkrotíš?
tak to se sakra mýlíš…

já totiž nejsem žádný tele
který by jsi mohl
jen tak chytat do lasa
a nohy svazovat
do frasa
ani mladej bejček
kterej se nechá povalit…

mě chlapče nikdy nezlomíš
se mnou se můžeš
jen chvíli pobavit...

/monolog divokého koně/
Autor enigman, 02.02.2009
Přečteno 320x
Tipy 25
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, Bíša, Quigleika, okapovaroura, maliska, Kapka, Churry, Psavec, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějak si věří.

03.02.2009 11:44:00 | Psavec

...neboj,ohlávka a dobrá uzda udělá divy,přiměřené opratě a lítáš dokola jak v šapitó

03.02.2009 08:56:00 | WAYWARD

koukám k nezkrocení..
to se cení..
zřejmně dobrý původ
to je ten pravý důvod:-))

03.02.2009 08:32:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí