Mizivé naděje

Mizivé naděje

Anotace: kdoví, co bude...?

Vlaky, co stojí, a nikam nejedou,
cesty, co zarostly, už nikam nevedou.
Květiny nevoní, nemají komu.
Pohladím po kůře jen kmeny stromů.

Listí už spadalo přírodě do klína.
má duše už není tak zcela nevinná.
Za okny černá tma jak očka potkaní,
myšlenky na Tebe budí mě ze spaní.

Nemám Tě, nemám, a chci tak moc.
Nevím, co bude...Za nocí noc?
Ve dne tu nejsi, já jsem jak bez duše.
V noci však zvedám zrak, v tajemné předtuše,
že na nebi zářit zas mohla by...nádherná Venuše.

3.2.2009
Autor miroslaF, 03.02.2009
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: jani, Bíša, maliska, labuť, Rbb, zena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásna..

03.02.2009 15:43:00 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí