Vypláču se za plotem

Vypláču se za plotem

Anotace: 1.-2.10.2005 Emoce nechám plynout na papír. POEZIE je můj PLOT.

Sbírka: Od A do Z

Naučila jsem se skrývat emoce.
Naučila jsem se skrývat v sobě.
Naučila jsem se sbírat ovoce
věnováno ke hnilobě.

Niterní pocity čiré jak lesní potůček
nedávám na pospas vnějším smrdutým vlivům.
Chci jít dál, alespoň o krůček..
a na exhibicionismus plivu!

Takovým lidem já dávám na odiv
nahnilé ovoce namísto mé duše,
ať cítí šťávu jablek, hrušek a slív
ať netváří se dále suše,

když o mých pocitech já chci mlčet
a nikdo z nich mě nedonutí k opaku.
Raděj jindy nechám slzy pršet
z mých očí, jak ze zčernalého oblaku..

Ale osamotě.
Uvězněná v plotě,
za nímž ovoce nikdo nesklízí
už jen pro práci.

Vypláču se o samotě,
koupající se ve hmotě
hnijícího ovoce,
když pohltí mě emoce.
Autor Mia, 04.10.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí