Cesta divočinou

Cesta divočinou

Anotace: ...Cesta může být cíl? Cesta JE cíl...

Čisté stromy vrhají stíny na mou cestu,
naposled obracím se k temnému městu,
necítím smutek, neb cesta je život můj,
v dálce již vidím radostný úsměv tvůj.

Peřinou je mi měsíčního svitu lesk,
polštářem poslední hvězdy stesk,
noc je mým přítelem, jemuž vždy věřím,
den zase dívkou, které lásku svou svěřím.

Hledám svobodu, najdu ji v divočině,
tam pro mou duši nastanou radostné žně,
chci zažít ten pocit bezmezné volnosti,
vyšplhat na horu, jež mne jí pohostí.

Chci plout na kajaku drsnou řekou,
také se projít písečnou dunou měkkou,
vydám se na cestu a nevím, jestli se vrátím,
prosím, pojď se mnou, jinak tě ztratím...
Autor démon zatracení, 03.02.2009
Přečteno 241x
Tipy 11
Poslední tipující: deep inside, Holis, Bíša, Lilly Lightová, lucajda89, Kristine Clary-Aldringen, Veronikass, Mounkey
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky sis pohrál se svou básní, dávám tip.

04.02.2009 15:19:00 | Lilly Lightová

Krásné. Skoro, jako bych šla po té cestě také. Nádherné...

03.02.2009 15:59:00 | Veronikass

šťastnou cestu ...

03.02.2009 15:50:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Moc krásné!Hezky se mi to četlo...Jen jsem plula po řádkách a příjemně si početla...
Děkuji za návštěvu a moc milý koment!

03.02.2009 15:44:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí