Pivo teče proudem

Pivo teče proudem

Anotace: ...............

Pivo teče proudem
nad jezerem Loch ness
kde příšera sídlí
jak každého z nás
zlý duch ho přepadne
na cestě životem
whisky teče proudem
v každém z nás
sídlí strašidla
které nám
v hlavách ožívají
pivo teče proudem
dudy v hospodě hrají
přátelé se smějí
po pohoří
ohně tancují
ženy hází pohledy
které nikde jinde
do smrti neuvidíte
whisky teče proudem
povstání proti útlaku
v žilách krev koluje
ďábelské tempo
mečů které z líhně kovářů
neochladila
krev mrtvých Britů
za dob krvavé historie
pivo teče proudem
my se jen smějeme
dneska žijeme
pivo pijeme.
Autor Vlk v rouše, 03.02.2009
Přečteno 333x
Tipy 23
Poslední tipující: BArBArKO, Holis, Bíša, labuť, Kristine Clary-Aldringen, Mbonita, 6thSun, Tacca, jedam, okapovaroura, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za ty brity a whisky...=)

04.02.2009 21:12:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí