V šedi

V šedi

Anotace: melancholická

Všedi zimních dnů, mezi čtyřmi zdmi, v potemnělé třídě
v hlavě plné snů, my oba jsme sami, krev na bílé křídě
V jeho očích jiskra, ta přeskočila možná, v srdci trápení.
ta do srdce mi v tiskla, snad mne někdy pozná, že jsme si vzdáleni
Ve zcela prázdné třídě, už jen já jsem sama, navždy ztracená
Temná krev na bílé křídě, jsem srdcová dáma, jen myšlenka vrácená
Autor Amazonka', 03.02.2009
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejejej,holka, covece, pouzivej enter :)., slokuj...

03.02.2009 22:41:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí