36

36

Anotace: 18

Ti dobří mě nechali být.
Nechali mě snít.
Nechali mě bdít.
Občas mě přišli nakrmit.

Teď v bestii mě nechávají hnít.

Ti dobří...... vyserme se na ně.
Protože ti špatní už vytahují zbraně.
Chtěl jsem je znát, občas mě to napadlo.
V tom musel bych se jimi stát, nastavit jim zrcadlo.

A tak zbývá poslední schod před pádem nicoty a nudy.
Ti špatní mě nechali v koupeli krve a chcanek. Jen pro ten pocit síly a vzdoru se moje nohy ploužily dál.

Mysl temnou, zaťaté pěsti.....a přece jsem se bál.
Autor Stagger Lee, 04.02.2009
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí