Neplodný plodný

Neplodný plodný

Anotace: Plodný neplodný (pro Jarmilu, která má dnes svátek)

Ten útlum jen a jen zavírá ústa.
Ta představivost přívalem sraček zhoustla.
Ta mysl jen vesnice se brodíce pusta.

Nápady došly, kde najít rým?
Když beze mě, tak s kým?
Dnes nevidím zítřek, jen počítám do sta.
Vytratil se onen komfortní vnitřek, zbyla jen krusta.

A co ta moje múza?
Myslí, že jsem lůza.
Pro jiného pisálka sklouzla jí blůza.

Můj bok už není její strana.
Smyčky na lana a už mi zvoní hrana.

Cesta mysli je realitou zavátá.
Myšlenka blbostí se zalátá.
Všednost už zamkla všechny moje nápady
do včerejšího shonu a na čtyři západy.

Ale ještě to jde, přesvědčte se sami...¨
langusta, kapusta, starosta má hosta,
kostel, postel, host(el) v posteli...
Jen ta hloubka a smysl jsou někde v prdeli.

Byla jsi moje múza, Jarmilo.
Škoda, že to v tom nejlepším :) skončilo.
Autor Stagger Lee, 04.02.2009
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Quigleika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to mám to samé,prostě někdy to nejde a nejde...ale náhodou jsi to napsal super:-)))

04.02.2009 14:22:00 | Quigleika

Některé obraty a rýmy se mi líbily, ale nějak mi to nedaleko celek.

04.02.2009 10:45:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí