Rány

Rány

Anotace: .

Jak zahojit hluboké rány,
pro něž vždy nová sůl nachystána,
čisté myšlenky brutálně ubodány,
beznaděj ... strach z dalšího rána.

Důvěra zprzněná jak dítko neviné,
ze sevření klišé není úniku,
přetvářka samá, úsměvy laciné,
snad už to odvaha bere za kliku.
Autor Xantrix, 04.02.2009
Přečteno 344x
Tipy 12
Poslední tipující: lucajda89, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, 6thSun, sondulacek, Jiparo, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí