Na Bilboardu ...

Na Bilboardu ...

Anotace: ... ... a jak z toho ven

.

Pocity přibitý
hřebíky pochybností
na agitační nástěnce lásky,
svítící bludičky
nad močálem smyslů
nenasycených ….

Kroky se propadají
na vřesovišti
bonusů do ráje
a po špičkách
bláznovských střevíců
skvrny rezavých louží

Hoď za sebe
hrst vzpomínek
bez ohlédnutí,

a být jako oběť
pak již tě
nikdo nedonutí ...

*

.
Autor HarryHH, 04.02.2009
Přečteno 306x
Tipy 18
Poslední tipující: zzlatý, Holis, Pokusný králík s melounovou náplní, Mbonita, Psavec, Lota, vapiti, voedor, Churry, Aťan, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásně a chytře napsáno. Ze zkušenosti vím,že máš naprostou pravdu.ST

04.02.2009 16:23:00 | Jana M.

hm lehce se radí,
udělat to ... je však lekce
a někdo z ní pořád propadá
a je slabý ...

04.02.2009 16:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí