V těchto momentech

V těchto momentech

Anotace: ...to není důležité.

a v těchto momentech nedržím svá víčka
a padám skrz mlhu na zorničkách do snů
pohlídám ty tvé a potkáme se v mém
podívám se,podíváš se a oba ucítíme
že cokoliv bylo jakkoliv od srdce,
nebylo to dál než zvuk tlukotu
nespěchej naproti osudu,
ale s úsměvem čekej
jednoho dne či noci
se objevím a rád
se ukloním a
políbím tvé
něžné
rty.
Autor fiXXXer, 04.02.2009
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi obsahově i graficky:-)

05.02.2009 07:27:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí