Hluchoněmý

Hluchoněmý

Anotace: ...vychutnávám si moment,kdy je ticho králem.

a můžu ti říct jakýmkoliv jménem a ty budeš vědět,kdo jsi
stačí abys uslyšela můj ztichlý hlas a pochopíš,
proč jsem zde a proč tě tak upřímně obdivuji
a můžeš se na mně podívat tím nejsmutnějším pohledem
a stejně neprohlídneš mou polomrtvou duši
podržíš mou ruku,utrhneš si dlaň

jsem tady jen pro tebe a pro ten pocit uvnitř
všechno se mohlo odvát větrem pryč
ale já zůstávám,nastavuju tvář chladu
a pokouším se naučit úsměvu

a můžeme se potkat na té nejtemnější chodbě v domě
a už na první vůni poznám,kdo tudy proběhnul předevčírem
nejsi sama,ohlédni se v naději za sebe
a můžeme spolu kráčet zakleslí v sobě až na konec světa
a stejně nebudeme mít dost času,abychom dospěli
jsem zaklíněn v tvé nádheře,schován ve stínu

jsem tady jen pro tebe a splním každičké přání
jako hluchoněmý romantik klečím u kotníků
a vychutnávám si moment,kdy je ticho králem
vezmi si ze mně cokoliv,cokoliv ti dám.
Autor fiXXXer, 04.02.2009
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tohle je jak vábnička :)

21.07.2009 19:28:00 | Romana Šamanka Ladyloba

jak to že jsi mi zatím unikal...skvělý text
ST

08.04.2009 13:06:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí