Viděl jsem...

Viděl jsem...

Anotace: Nezajímavé

Viděl jsem lásku, byla
děsivá a snědá,
tak proč ji každý hledá?
Viděl jsem smrt, byla klidná
a vlídná,
tak proč je každá mrtvola tak divná?
Viděl jsem dům, byl dokonalý,
ale takovou
věc příroda běžně nedovolí.
Viděl jsem psa, byl šťastný,
možná proto,
že už všechno ví.
Možná neví nic
a
o víc ani nestojí.
Autor Labraccio, 05.02.2009
Přečteno 303x
Tipy 8
Poslední tipující: žabka.kikis, Kapka, Flamy, lexus, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá.

05.02.2009 13:30:00 | Kapka

pěkné, takové otevřené, že to i člověka nutí hledat to, co tam není

05.02.2009 01:06:00 | lexus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí