Jedna malá šilhavá holka

Jedna malá šilhavá holka

Anotace: ...

Občas potkávám jednu malou šilhavou holku,
s bráškou ještě v kočáru a modrým psem.
A máma neplatila nájem,
tak ji nakonec stejně vystěhovali na periferii.
Někam k cikánům.
Zpívá teskný melodie.

Chodily jsme spolu tajně krást kytky do zahrad,
pro její mámu. A pro mojí.
Malá holka, který si v pátý třídě pletla písmenka.
Malá blonďatá špinavá šilhavá holka.
Malá holka, kterou potkávám v naší ulici.

"Ahoj, princezno. Půjdeš se mnou?"
Autor Koprtinka, 05.02.2009
Přečteno 450x
Tipy 7
Poslední tipující: callowsick, Romana Šamanka Ladyloba, vapiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí