vteřiny

vteřiny

Anotace: o tom že čas...

Jsou prázdné vteříny
a stíny žalují
někam jdou
ozvěny čarují
jsou to jediný
proč se ukryjí
proč nám lžou
nebespečně lžou...
Ty zbylé vteřiny
v nás kralují
dotyk si naleznou
slovem varují
chvíle proměny
k zbláznění
ještě lžou
krásně lžou
Poslední vteřiny
anděle varují
ve vteřině jsou
ve světle balancují
jsou stracený
ale přeci rozdají
ale před tím lžou
JENOM LŽOU...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 05.02.2009
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi...*:)

21.02.2010 09:34:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí