Nemohu

Nemohu

Anotace: Co je pravda? To je jen relativní pojem..

Nemohu

Nemohu se ubránit tomu
abych trhal listy novin
zas a znovu, jedno komu
žeru keci plné blbin

nesmíš mi lhát
pravdě se kát
budeš se bát
nemam tě rád

chceš li realitu narušit
tak kromě lží snad
pravdě snaha nezhřešit
tvůj hlas, zas jímá chlad

Tak ty si chceš hrát?
na všechno srát?
Jenom si brát?
zkus nám něco dát

Třeba pravdu bože!
a schovej ty nože...
Autor Arthur Bimbaud, 06.02.2009
Přečteno 378x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, kikis, strašidýlko-střapatý, Quigleika, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí