blues jedné ncu

blues jedné ncu

Anotace: ...

Chlap, který vyjde z brány kriminálu,
Ve kterým strávil spoustu roků
Svého života
Jde rovnou cestou do první hospody,
Vezme si noviny a čte, co se stalo nového
Za tu dobu.
Vypije několik sklenic piva a počítá,
Kolik má ještě známých a kam může jít
Přečkat tuhle noc.
Pak si dá panáka rumu, aby zahřál srdce,
Které chladí pětačtyřicítka v bundě na prsou
A odejde do noci.
Nad ránem nejistým pohledem prohlíží věci,
Které včera odpoledne tak rád opouštěl
Za branou věznice!
Autor Laa, 06.02.2009
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí