Škodolibá

Škodolibá

Anotace: ...

Chtěla bych soudit
krále Mída
a šťourat se párátkem
mezi zuby -
ten trest mi totiž přijde
náramně škodolibě správný.

Chtěla bych radit
Raffaelu Santi,
jak má ta Venuše
přihlouplý výraz -
a pak bych se mu smála, že to není ono,
že to předtím bylo lepší.

Škodolibost nechť zvítězí.
Deus vult!
Autor voedor, 07.02.2009
Přečteno 229x
Tipy 16
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Mario de Janiero, xkacerka, Mbonita, WAYWARD, Petbab, labuť, Flamy, enigman, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...pobavila,potěšila..škodolibě potměšilá...to mám rád.

08.02.2009 13:52:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí