Láskopůst

Láskopůst

Anotace: dnešní

Vlasy mám trošku delší
za dobu co nejsem s tebou
...už si je nestříhám
před očima se měním
Taky dny jsou delší
a kratší noc
když nemůžu spát
...jen se málo usmívám
ale snad to časem změním

Pohledy svých smutných očí
rozhazuji kolem sebe
ve všech pokojích v bytě
A v hlavě se mi stále točí
myšlenky jen na tebe
srdce bez úst křičí Chci tě

Co to lásko v duši mé tak bolí
a proč tak hrozně po doteku se mi stýská
když oči mám jen vlhké a v soli
ale Tebe potřebuji vidět teď a z blízka

Tak z blízka se Tě dotknout
smět políbit dlouze
být až uvnitř tvých úst
Nebránit ti mne svléknout
a nechat číst z očí o mé touze
pak sladce přerušit milostný půst
Autor Veruška Svobodová, 07.02.2009
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Zasr. romantik, Vlk v rouše, kikis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak Tě tu vítám, zde bereme smutný i veselý.

09.02.2009 00:35:00 | Zasr. romantik

vopůstu žrát jenom drahé kraby
nadejchat si do šatlavy
a spát

07.02.2009 23:23:00 | melancholik

Bolavá, stýskací básenka... to něco... bolí, pálí,... to láska nás občas zraňuje.

Vítej na Liter.cz!

07.02.2009 22:52:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí