POEZIE

POEZIE

Anotace: POEZIE/ZRCADLA/

Napadlo mně psát poezii
nastavovat zrcadla
lepších časů
bez příkrás a velkých slov
KDYŽ TO CHCEŠ ŘICT,PROČ NE?
KDYŽ se za to nevěsí
povídej když někdo poslouchá
naslouchej když někdo povídá
slova nejdou do prázdna
život tak cenu má
když na plno dá se žít
blaznivá slova
šance bez příkrás
v hlavě rozum a cit
všechno pochopit...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 08.02.2009
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, lucajda89, Romana Šamanka Ladyloba, kikis, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí