Night swimming

Night swimming

Začni už pět bandurskou, dámo
Tisíckrát jsem Tě prosil o poctivost
Vyhlídky na fiktivní společné ráno
Rvu oči z důlku pro pomíjivost

Proč má zlo patent na podnícené rány
Polknout hořký slib naducané slečinky
Dej mi čas zjistit proč nejsem vítaný
Vezmi si vše, zanech v nás cit malinký

Vzpomeň na to, čemus věřit nemohla
Nevysněné splněné sny během kmitu
Má dárcovská hloupost se roznemohla
Chvíle s tebou byly víc, než co zbyly tu

Není kam směrovat můj nekonečný cit
Zhroucený, samotný na kolenou v trní
Jestrdej…smět Tě čerstvoučce políbit
Byli jsme, dámo asi až příliš opatrní…

Vstávám z upocených důlků paland
S vědomím co mám a mít nemusel
Mám tě, byl to sen živě opravdový
Ze sna zbyl mi křečový kontraband
Jsi má nevinná, v které já něhu sel
Už ke mně přibíháš-úsměv medový
Autor Mladý pán P., 08.02.2009
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=Qx9br5ISRpo

:o)

08.02.2009 21:03:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí